Mod til indsigt & udvikling

Velkommen til podcasten med Vinnie Davida Søndergaard & Michael Casparij

Med denne podcast, ønsker vi at stille skarpt på, at hele autentiske mennesker er forudsætningen for, at skabe hele virksomheder. Samt at sundhed, trivsel og styrke i livet først og fremmest bygges og udleves indefra.

Vi har begge en erfaring fra erhvervslivet og sportens verden, og vi ønsker at dele ud af de værktøjer og mindset, som vi mener er afgørende for, at skabe balance imellem performance, vækst og trivsel, samt den fysiske og mentale balance i livet og arbejdslivet.

Det kan nemlig godt lade sig gøre, at performe som erhvervsleder, topatlet eller helt almindelig menneske, uden at miste sit team eller sig selv på vejen.

Vores mål og ambition med podcasten “Mod til indsigt og udvikling” er, at skabe en podcast, der giver dig som lytter, mod, inspiration og motivation til at stoppe op, reflektere og måske træffe nye eller anderledes valg.
Vi ønsker, at give dig konkrete værktøjer til, at finde dine skjulte talenter og ressourcer både fysisk og mentalt.

Selvindsigt er ikke noget der er “nemt” eller “naturligt” for alle. Vi ved, at det gør en forskel og vi ønsker at hjælpe dig på vej – fordi langtidsholdbare forandringer kommer indefra. Vi skal kende os selv, før vi kan finde retning og ressourcer til, at opnå det vi virkelig drømmer om.

Podcasten kommer til at omhandle emner der favner både det menneskelige (individuelle) og organisatoriske aspekt, for det er vores grundholdning at hele autentiske mennesker er forudsætningen for at skabe hele virksomheder i trivsel og vækst.

I episoderne vil vi, blandt andet med gæster i studiet, komme ind på emner som selvledelse, mod, trivsel og vækst i organisationer. Samt autenticitet og bæredygtighed ledelse – af sig selv og andre. Dernæst om meningsfuldhed og balance, den sunde (high) performance mv.
Vores ydmyg håb er, at kunne give dig viden, indsigt og værktøjer som du kan bruge i dit liv, og når du leder dig selv eller andre mod performance, udvikling samt ro og balance i livet.

Book os

Vi tilbyder også…

Foredrag

Book et foredrag med afsæt i et eller flere temaer fra podcasten, og giv dine gæster en nærværende og inspirerende oplevelse. Vinnie & Michael formidler med autenticitet og professionalisme, så alle deltagere går hjem med fornyet indsigt og inspiration. Foredrag skræddersys og tilpasses netop jeres behov efter aftale.

Eksempler på temaer:

  • Det personlige lederskab/hvad leder du efter?
  • Motivation, trivsel og vækst som menneske og organisation.
  • Hvordan møder du forandringer?

Workshops

Ønsker du at inspirere dine medarbejdere og give dem nye værktøjer til at sætte dem selv og fællesskabet bedre i spil, er en workshop med Vinnie & Michael en oplagt mulighed. Med afsæt i jeres behov og temaer fra podcastens episoder, skræddersyr vi halv- og heldags workshops, der inspirerer, motiverer og forankrer nye indsigter og værktøjer i dit team.

Eksempler på workshops:

  • Sæt dine medarbejderes talenter i spil
  • 5 trin til øget motivation, trivsel og vækst i organisationer
  • Optimér jeres kommunikation og samarbejde

MOD

INDSIGT

UDVIKLING

Værterne

Vinnie Davida Søndergaard

Vinnie Davida Søndergaard er tidligere professionel bokser og 3 x Europamester.
Siden 2008 har Vinnie arbejdet med at optimere mennesker fysisk og mentalt ud fra et helhedsorienteret perspektiv. Det sker gennem coaching og optimering af trivsel, motivation og performance i virksomheder og organisationer.
Parallelt hermed arbejder Vinnie også som fysisk træner og kropsterapeut i sin klinik.

Vinnie har gennem mange år, gjort opmærksom på vigtigheden af, at arbejde méd kroppen, i stedet for at kæmpe mod den. Når vi ser kroppen og vores nervesystem som vores stærkeste ressource og forstår vigtigheden af, at investere i den, så vil den betale tilbage med mere klarhed, styrke og sundhed på alle parametre.

Mange ledere er i dag bevidste om, at der ligger flere ressourcer gemt i en helhedsorienteret, empatisk, autentisk og inkluderende tilgang. Ressourcer de bliver nødt til at forholde sig til og sætte i spil, for at kunne lede sig selv og andre mere bæredygtigt, og mod optimal performance og trivsel både privat og professionelt.

Læs mere om Vinnie på www.vinnie-davida-sondergaard.dk og hendes LinkedIn profil

Michael Casparij

Michael Casparij har i mere end 20 år arbejdet passioneret i spændingsfeltet mellem kultur, branding og strategi. Med rygsækken fuld af erfaringer sprang han i 2013 ud som selvstændig med ambitionen om, at inspirere og guide ledere og virksomheder til at opnå bæredygtig trivsel og vækst.

Det er indtil videre blevet til 8 år, med fokus på, at sikre ledere og organisationer et stærkt strategisk, kulturelt og kommercielt fundament, båret af et højt medarbejderengagement og en høj motivation.

I hans arbejde med ledere og organisationer, er der fokus på, at mennesker og kultur er de vigtigste forudsætninger for, at skabe vindende organisationer. Organisationer hvor ledere og medarbejdere er bevidste om deres formål, unikke kompetencer, talenter og de relationer de indgår i, og herved opnår såvel personlig som forretningsmæssig vækst.

Læs mere om Michael på www.casparij.com og på hans LinkedIn profil

Glade lyttere:

#5: “Mod”
Er vild med jeres podcast

#5: ”Mod”
Super inspirerende! Tak for at I giver os mulighed for at være en del af jeres rejse

#4: “Autenticitet – hele mennesker er forudsætningen for bæredygtig vækst i virksomheder”
Har nu hørt de 4 første og jeg bliver meget inspireret. Lytteværdigt både til samtale på job og hjemme, bravo!

#3: ”Autenticitet”
Og det kan jo være så svært at lede sig selv, så tak for at have skabt denne podcast, som bidrager til netop at blive bedre til at lede sig selv.

#1 ”Mod til indsigt & udvikling”
Nyder virkelig Jeres stemmer, visdom og fortællinger . Og at I fremstår så visionære og autentiske på samme tid

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os…

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os…